Již z předchozího článku jistě víte, že se minulý týden konala ZODM v Královéhradeckém kraji, že tam již tradičně byl LOB a taky že tam náš klub měl početné zastoupení mezi závodníky i trenéry. V tomto článku se dozvíte, jak to celé dopadlo a kde hledat výsledky, GPS, fotky atd.

Pondělí - sprint

Hned prvním závodem se pro nás letošní ODM mohlo stát historickým. Markéta Fišerová v kategorii D16 dojela do cíle se třetím nejlepším časem, avšak po vyčtení ji chyběla sběrka. Kontrola nebyla nastavena na běžnou vzdálenost ražení, ale závodík je zodpovědný za své správné označení kontroly. V ostatních kategoriích mezi naše nejlepší výsledky patří 18. místo Petra Fišera(H14) a Martina Perničky (H16).

Záznam za závodu můžete shlédnout na ČT sport nebo na webu olympijského týmu. Dále na orisu najdete výsledky a GPS.

 

Středa - middle

Závodní prostor se přesunul z Vrchlabí do Benecka. Díky tamním podmínkám se vyjezdilo více teček a čárek (menších cest) a závod se tak více podobal pořádnému LOBu. Z výsledků stojí za zmínku 9. místo Market Fišerové (D16), 16. místo Petra Fišera (H14) a 18. byl Martin Pernička (H16).

Opět na orisu lze nají výsledky a GPS.

Čtvrtek - štafety

Velkolepý závěr pro zlínské LOBaře! Poslední závod se přesunul zpátky do Vrchlabí. Štafety se jedou smíšené dvoučlenné a každý jede dva úseky (DHDH). Závod to byl rychlý a bylo potřeba dávat o to větší pozor na správné ražení. Naší dorostenecké štafetě se podařilo na závěr olympiády zajet historické maximum výpravy Zlínského kraje a skončili na 6. místě! Gratulace Markétě Fišerové a Martinovi Perničkovi k pódiovému umístění! V žácích se naše štafeta ve složení Ema Mašláňová a Petr Fišer umístila na 17. místě.

Závod opět bylo možné sledovat živě a záznam najdete na ČT sport nebo stránkách olympijského týmu. Výsledky najdete na orisu.

Na webu ODM najdete článek o našem Martinu Perničkovi. Výběr fotek je na našem instagramu i facebooku.

LOBu zdar!

Pro přidávání komentářů musíte být přihlášeni.

Nadcházející události

30 čvc 2024;
17:30 - 19:00
Atletický trénink
17 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
18 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
19 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
20 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp

Přihlášení

Online členové

Strava