Zlínský (Š)krpál

Pozávodní servis

Prodloužený závodní víkend 1. ročníků Zlínského (Š)krpálu je za námi. 

Celkové vítězství v dospělých vybojovali Šárka Sokolářová (TUR) a Stanislav Mokrý (ZBM). Gratulujeme!

Děkujeme všem závodníkům za účast a těšíme se na dalších závodech, třeba příští rok na Ráztoce u závodu Českého poháru.

Přípravy na Škrpál jsou v plném proudu

Již tento pátek se poběží první etapa závodu, což pro nás pořadatele znamená, že finální přípravy jsou v plném proudu. Všechny štítky nám již týden moknou v lese! A dle předpovědi by až do čtvrtku měly moknout dál. To mimo jiné znamená, že se v lese krásně napustí bažinky a vy budete mít během teplého víkendu příjemné vodní chlazení! Pokud by vám to nestačilo, po závodech se můžete zchladit v Lukovečku na koupališti, které zároveň nabízí občerstvení. Kdo upřednostňuje větší výlety, přímo se nabízí ZOO Zlín. Pro fanoušky architektury nabízíme Městskou památkovou zónu Zlín plnou Baťovských domků. Krásný pohled je na ni třeba z vyhlídkového místa pod Mladcovou, či přímo ze srdce Zlína - z Baťova mrakodrapu, budovy 21. Tam si můžete zajít i do kavárny.

 

Základní informace k závodu

Od pátku 6. srpna do neděle 8. srpna SKOB Zlín pořádá třietapový závod v orientačním běhu Zlínský Škrpál. Jeho centem bude prostor u myslivecké chaty v Lukovečku. 
V pátek se od 16 hodin v lesním komplexu mezi centrem závodu a obcí Přílepy uskuteční závod na krátké trati, v sobotu je od 10 hodin na programu závod na klasické trati (zkrácené o 20 %) a v neděli také od 10 hodin se koná závod opět na krátké trati. Všechny s intervalovým startem

Nadcházející události

30 čvc 2024;
17:30 - 19:00
Atletický trénink
17 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
18 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
19 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
20 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp

Přihlášení

Online členové

Strava