Vzhledem k mé dočasné nepřítomnosti kdy mě pracovní povinnosti odeslaly do země germánské, bych rád aspoň touto zprostředkovanou formou řekl něco o našem majetku, jako můj příspěvek na čtvrteční výročku

 

Jedná se v podstatě o následující majetek:

 

1. Sada SportIdent.

Zde je snad situace dobrá (moc to nejde přes moji kontrolu), ale pokud vím, tak ze sada dobře využívá, většinou se vrací v pořádku, a pokud se něco ztratí (což se může stát), tak je dohodnoto, že se přispěje do fondu, ze kterého se to na konci roku dokoupí. Více bych ale poprosil Ráďu ať k tomu řekne pár slov a popřípadě to uvede na pravou míru.

 

2.Oddílová tiskárna (barevná)

Myslím, že se využívá maximálně jak je možné (závody, olympiáda škol, trénink, …). Jistou nekoordinací tohoto intenzivního používání se nám v létě něco drobného porouchalo a oprava (po výrazné slevě) stála cca 10.000,-. Myslím, že jsme se z toho dostatečně poučili a udělali jsme následná opatření:

  • Tiskárna je a bude trvale uložena na klubovně a nestěhuje se
  • Díky Bobovi (díky Bobe), jsme na klubovně instalovali počítač a monitor a vzniklo skutečné tiskové centrum, ze kterého si každý může vytisknout co potřebuje
  • Vyzásobili jsme tiskárnu papírem a omezili jsme přinášení „pokrčených“ listů pro tisk
  • Toner vždy nějak doplníme, to zatím není problém
 

Od té doby tiskárna funguje bez problémů. Pokusme se tedy tento stav udržet tak dlouho jak je možno.

 

3. Oddílový projektor

Zde mám pocit, že se nevyužívá tak jak by mohl. Členové oddílu si jej občas půjčují ale spíše pro soukromé účely, což je samozřejmě také možné. Původně však byl tento projektor pořízen k tomu že bude především sloužit trenérům pro rozbor map, tratí a takovou to přípravu na učebně. Mám však pocit, že se to moc neděje. Proto opět nabízím- je zde k dispozici slušný projektor, ideální doplněk pro „suchou“ přípravu, na soustředění, atd. Dveře jsou otevřeny.

 

4. Oddílový NTB

Zde je velmi podobná situace jako s projektorem s tím rozdílem, že soukromě si jej půjčit nemá nikdo důvod a proto maximum času proleží u mě doma. Zde dávám několik návrhů jak jej využít:

  • Příprava map, tréninků a to v nahraném OCADu
  • Na práci při závodech a soustředěních – zpracování výsledků
  • Jako zdroj na promítání na projektor (tratě, mapy,….)
 

5. Klubovna, šatny

Zde jsme s Robertem a jeho borcema (prosím aby je Robert vyzdvihl) troch zpravili věšáky v šatnách a do kluboven jsme pověsili jak nástěnku, tak nějaké rámečky do kterých by postupně měli přijít líbivé obrázky.

 

 To je z mé strany vše… ještě jednou přeji zdar vašemu jednání

 

GAPISCH

Pro přidávání komentářů musíte být přihlášeni.

Nadcházející události

18 říj 2024;
15:50 - 17:30
Běžecký trénink
19 říj 2024;
Celý den
MČR na klasické trati
19 říj 2024;
07:45 - 16:00
OŽ Lačnov
20 říj 2024;
Celý den
MČR na klasické trati
22 říj 2024;
17:00 - 19:00
Atletický trénink

Přihlášení

Strava