Udrželi jste v hlavách něco z toho, co vám do nich na podzim nalili trenéři stran zimní přípravy? Přesunuli jste něco z toho do svalů a krevního oběhu?{mos_sb_discuss:5}

Zlepšili jste se fyzicky? Nebyli jste nemocní? Neutavili jste se? Máte motivaci? Pak je vše v pořádku. Opravdu? Nebo se hodiny, které jste strávili v lese s mapou, dají počítat na prstech jedné či dvou rukou?

thumb_raztoka.jpg

thumb_dily.jpg

thumb_karlovice.jpg

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Vězte, že Michalu Smolovi by za prvních pět cyklů nestačilo rukou dvacet čtyři. I vy máte možnost se jeho tréninků zúčastňovat. Stačí sledovat fo-ot sekci training nebo calendar a včas se přihlásit. Je pravda, že o mnoha seancích rozhodujeme až na poslední chvíli, ale jistou pravidelnost snad vysledovat lze. V úterý a středu běháme delší běhy (150-180 min), při kterých opakovaným probíháním testujeme postupy, zvykáme si na změny směrů v motýlcích a tu a tam trať omezujeme koridory. Ukázku najdete na mapě Karlovice. Ve čtvrtek vybíháme na kopce po linii a sbíháme dolů po kontrolách. Jedná se o značně brutální trénink. Například na mapě Ráztoka jde vždy o tři série, přičemž jeden výběh může trvat až 18 minut. Vrstevnice si můžete spočítat na ukázce. Sprinty pořádáme bohužel dosti  nahodile, například tuto neděli večer. Vy, kteří máte o fo-ot akce zájem, nebojte se ptát a přihlašovat přímo u mě, a to buď e-mailem nebo telefonicky (ne sms). Nejedná se o tréninky pro žactvo ani netrénovaný dorost.

Pro přidávání komentářů musíte být přihlášeni.

Nadcházející události

08 zář 2024;
Celý den
Český pohár, ŽA, ŽB-Morava
10 zář 2024;
17:00 - 19:00
Atletický trénink
11 zář 2024;
16:00 - 18:00
Mapový trénink Klubovna
13 zář 2024;
15:50 - 17:30
Běžecký trénink
14 zář 2024;
Celý den
MČR na klasické trati

Přihlášení

Strava