{mos_sb_discuss:5}... je za námi

Sobotní závod se uskutečnil za (možná až moc) pěkného a slunečného počasí. Závodníci se přesvědčili, že jediné kameny v blízkém okolí Zlína nám nikdo neukradl a po náročném závodě v lokalitě Předního vrchu si spokojeně postěžovali na obligátní valašské kopce a žlebiska.

Přívětivé podmínky na shromaždišti (veliký dík občanskému sdružení CVAK - provozovateli lanového centra na Mladcové, a spolku Zálesák, který poskytl závodníkům útočistě u své klubovny) však unaveným závodníkům brzy daly zapomenout na prožité útrapy a strasti, a tak se po vyhlášení vítězů dětských kategorií, kterým přibyla na poličce nad postelí další krásná medaile (tímto děkujeme Marcelce Lázníčkové), a vítězných družstev poháru města Zlína závodníci rozprchli do svých domovů, bohatší o další vzpomínky na slavná vítězství i prachobyčejné výhry nad sebou samým.

Tímto bych rád poděkoval zúčastněným pořadatelům za odvedenou práci, městu Zlín a Zlínskému kraji za pozitivní přístup a podporu, závodníkům za hojnou účast, a Vám všem za trpělivost, sportovního ducha a vřelý vztah k tomu podivnému sportu, co si o něm mnozí spoluobčané pořád myslí, že se běhá s flintou ...

 

Těšíme se na Vás na dalších závodech

 

ředitel závodu

Jakub Háj

 

PS: Tradice špatného počasí přesto nezklamala. Po celou dobu závodu sice pražilo slunce a psi se rvali o sebemenší kousek stínu, ale balení shromaždiště se přecijen neobešlo bez obligátní průtrže mračen. Pořadatelský černý zákopčán... teda petr, zůstává se Zlínským oddílem i tuto sezonu.

Nadcházející události

30 čvc 2024;
17:30 - 19:00
Atletický trénink
17 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
18 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
19 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
20 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp

Přihlášení

Online členové

Strava