Po roce se s klubovým soustředěním vracíme do rekreačního střediska Tramtáryje v Horním Jelení.

Středisko je nově opravené, se vším komfortem. Teplo, společenské prostory, plná penze s výborným jídlem, po dohodě otevřený bufet, hřiště i venkovní bazén. 😊

Více o středisku se dozvíte na https://tramtaryje.cz/

Proč zase v Tramtáryji? Protože klubové soustředění je hlavně o možnosti prožít společně pár dní spojených nejen s trénováním, ale i jinými klubovými aktivitami. Cílovou skupinou jsou všichni členové klubu, takže od žáků až po nejstarší veterány. No a k tomu potřebujeme dobré ubytování přímo na mapě a kvalitní mapy. Potěší i terén, který je přívětivý dětem či veteránům a přitom se v něm dají namodelovat těžké tratě pro dorost a dospělé. Prostě les, kde si Standa nezlomí nohy a přitom si Bingo zamapuje. Tak proto Tramtáryje!

Vzhledem k tomu, že letos budou hlavně veteráni ochuzeni o účast na MČR klubů a družstev (pořádáme), mohlo by být toto soustředění dobrou příležitostí se společně potkat a užít si klubovou akci. Méně závodiví dospělí a veteráni jistě ocení možnost protahování se na trávě s proseccem hned po příchodu z lesa.

 

Fotky z minulého roku naleznete na https://us.zonerama.com/skob-zlin/Album/1000083546

Mapy a tratě z května 2023 pak https://www.skob-zlin.cz/gps-tracking

 

Začneme v pátek 26. 4. večeří a po ní nočním tréninkem. V sobotu 2 tréninky a v neděli jeden dopoledne a případně pro zájemce i druhý po obědě.

Cena předběžně 2000,- Kč bez dopravy.

Prosím hlaste se co nejdříve (i v případě, že zatím jen uvažujete o účasti) na webu v Přihlášky/klubové akce. Zatím máme zamluveno 100 míst, tak ať případně můžeme navýšit kapacitu.

 

Pro přidávání komentářů musíte být přihlášeni.

Nadcházející události

30 čvc 2024;
17:30 - 19:00
Atletický trénink
17 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
18 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
19 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
20 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp

Přihlášení

Online členové

Strava