11. ročník je už týden za námi a tak chci poděkovat všem, co se ho zúčastnili ať už jako závodníci nebo jako pořadatelé, případně obojí. Výsledky i další odkazy najdete na Orisu a také v dalším textu.

Ať už jste tam byli nebo ne, tratě a postupy si můžete prohlédnout, zakreslit, nahrát z gpx souborů, analyzovat, přehrát etc. etc. na stránkách Play-Map. Pro ty, co to neznají: kdo má nahraný gpx záznam má u jména ikonku satelitu, kdo si zakreslil postup ručně, má ikonku tužky. Kdo je bez ikonky, má tam jen data z čipu. Kliknutím na jméno se zobrazí vaše trasa (pokud ji tam máte), kliknutím na ikonku se zobrazí čárkovaná spojnice pořadí kontrol, což může být trochu matoucí, ale v případě různě zasukovaných tratí to má svůj význam.
Pro poučení a inspiraci při volbě postupů je dobré, aby vás své postupy doplnilo co nejvíc. Proto vás prosím, zkuste to. Díky :-)
Samozřejmě se v tak krásném prostředí, bez ohledu na počasí, fotilo. Zde jsou fotoalba od Petra Perničky, Zuzky Šlapalové a "koprodukční" materiál od Zuzky Weissové a Honzy Tojnara.
Těm, co tam ve sněhu ztratili čipy přeju, aby je co nejdříve našli.

Tak ahoj za rok

 

Pro přidávání komentářů musíte být přihlášeni.

Nadcházející události

30 čvc 2024;
17:30 - 19:00
Atletický trénink
17 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
18 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
19 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
20 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp

Přihlášení

Online členové

Strava