Jak to vlastně vzniklo a bylo?

Hlavoun akce Perník tam při zdravotní procházce nad ránem po firemní akci v uličkách totálně zabloudil, Na výboru bermudské místo projednali, já podomlouval aj blbosti, Porybný Ďunďálek nás běhat mezi rybníky nepustil, s Perníkem dali dohromady kostru, Rouman sám zmapoval a se stavitelkami Ivkou a Jíťou vymysleli vzájemně komunikující tratě i ta 2 centra?, aby se s malým kašpárkem zahrálo velké divadlo, Zbyňa se k tisku přichomejtl,  Ráďa to tradičně ošéfoval přes Oris, Svobo (Péčkový areál Novasčipůn) odparkovali, Bufetářský „Haňulčin“ team navařil, napekl bochte aj pro Hanáke, Jaryk odpípoval „všem našim pivo zadarmo“, Míša mu to spočítala, Vašek Přibík zelektrifikoval, ráno chcalo, odpoledne pak méně, ráno vše postavili, zbourali, znovu postavili a zase zbourali, Hanče odstartovala, Evžen mapy odvěšel, Ben pozapojoval drátky od repráků, PP dvojka občas zabrebentila, Slopáčkovic parta 2x roznesla a sesbírala, hlídači uhlídali aj před starou Ďunďálkovou, která chtěla minutu před startem kontrolu Vaškovi odebrat a bránit běžcům (ano, to není náhoda, manželka porybného!), závodníci si odběhli a myslím doplna užili až hlavu si zamotali, jednomu se z toho i otevřela, Blenche zašila, Marcelka medaile urobila a na konci rozdala, Hamboat povozil, Rejďák něco navařil, Padelboarďák od louky si to v buňce odležel, Sparťan fotbalový nás neodkopl a naopak nám vše nezištně zapůjčil, Obec posekala a náš svinčík odvezla, Dříči Karlos nám vše při i odvezl a Tom Rudluj co lehce neokecal, to si následně ogara vše těžké odnosil…a hlavně Vy všichni, koho jsem opomněl a nejmenoval, jste si fakt nestandardně mákli minimálně v den závodu, občas byl někdo nepříjemný a klačil, někdy jsme se i zasmáli, kdo stihl pojedl, popil… velké díky všem za pomoc.

Po delší odmlce výborná secvičná na Rusavu. Bude méně shromaždišť, o to více piva a zábavy, méně stresu, více času, méně práce, více závodníků. Na 10. – 11. 9. se prostě těším. A co Vy?!?

Komentáře  

#1 Hana Batani 2022-05-12 08:33
Obrovský dík patří rodičům, trenérkám, holkám a všem, kteří dobrovolně a nezištně napekli dobroty, které jsme v bufetu mohly prodávat.
DĚKUJEME

Pro přidávání komentářů musíte být přihlášeni.

Nadcházející události

30 čvc 2024;
17:30 - 19:00
Atletický trénink
17 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
18 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
19 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp
20 srp 2024;
Celý den
Inov8 O′Camp

Přihlášení

Online členové

Strava